понедељак, 25 јануар 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Бјелогрлић: Осветничка кампања због мог политичког става

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Глумац Драган Бјелогрлић нашао се ових дана на мети таблоида блиских режиму који су га оптужили за наводне нечасне радње.

 

Прошао је баш као и Никола Којо, који је на насловницама таквих медија изашао због свог ангажовања око организације протеста „Један од пет милиона“ и активном учешћу у њима.
 
Иако се Бјелогрлић није активно укључио у протесте нити говорио на скуповима у српским градовима, он је 6. фебруара у Данасу на питање да прокоментарише изјаву Николе Која да ће, ако пропадну протести, отићи из земље, рекао:
 
„Верујем да ћемо се сви заједно изборити да до тога не дође. Ако не успемо, нека резервише још места у купеу.“
 
Ту изјаву су пренели многи интернет портали, па се јуче у једном таблоиду појавила сторија о том како је Бјелогрлић наводно преварио једног свог пријатеља.
 
– Довољно је било да изразим свој политички став „резервацијом места у Којином купеу“ па да крене осветничка кампања против мене. Признајем, очекивао сам! – изјавио је јуче за Данас Драган Бјелогрлић.
 
Међутим, како објашњава, није веровао да ће креатори ове кампање бити тако перфидни.
 
– Признајем и да нисам очекивао да средства којима се користе могу бити овако гнусна и бесрамна, па не могу ни да претпоставим шта ми се следеће спрема. Делимично задовољење сам нашао ван суда, оставком новинарке којој је срамни задатак додељен – каже Драган Бјелогрлић.
 
Наиме, новинарка која је писала овај текст обавестила је познатог глумца да је дала отказ због новинарског задатка који јој је поверен.
 

Промо

Bg

Најчитаније