четвртак, 28 мај 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

ДЕЦА ЛОМЕ ДРВО, А МАМЕ ГЛЕДАЈУ Снимак на друштвеним мрежама ОПЕТ поделио јавност, КО ЈЕ У ПРАВУ?

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Видео снимак објављен ових дана на Фејсбуку, на коме се види група младеновачких малишана која смејући се обара садницу младог дрвета, изазвао је бројне контроверзе и поделио јавност на оне који осуђују децу и оне који оправдавају њихову игру. И то иако се ради о видео запису из 2016. године.

 

Наиме, на објављеном снимку се јасно не види шта је претходило дечјој "интервенцији", као ни да ли су и како малишани поломили садницу. Оно што је сигурно и што се на видеу види су дечји покушаји да вуку садницу са једне на другу страну.

Међу групом дечака било је и оних који су садницу усправљали не би ли је вратили у пробитан положај, а потом је пуштали трудећи се да побегну од њеног удара.

Људе на друштвеним мрежама разбеснела је чињеница да су мајке деце седеле у непосредној близини, на клупи у парку где се све дешавало и да нису ниједном опоменуле дечаке да то што раде није у реду.

Испод снимка низали су се бројни коментари од оних у којима се корисници ове друштвене мреже питају "где су родитељи" и "зашто допуштају овакав вид скрнављења природе", док је друга група покушавала да објасни да деца у својој игри ипак желе да "врате" дрво у провобитни положај јер га је претходно неко други поломио.

Шта је заиста претходило почетку дечје "акције" и оваквог играња још увек није познато.

А. Милутиновић  Блиц

Анкета

Да ли сте задовољни водоснабдевањем на територији градске општине Гроцка

Најчитаније