понедељак, 25 јануар 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Адвокат: Суђење Симоновића против Маторчевића прекинуто до избора новог судије

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Рочиште пред Вишим судом у Београду, у поступку бившег председника општине Гроцка Драгољуба Симоновића против уредника портала Жиг инфо Жељка Маторчевића, одложено је због тога што је судија задужена за тај предмет изабрана за судију Апелационог суда, рекао је за ФоНет Маторчевићев адвокат Немања Тодоровић.

 

"Самим тим она више не поступа у овом предмету док се предмет не распореди неком другом судији у Вишем суду. Суђење је прекинуто, као и друга суђења до избора новог судије", изјавио је Тодоровић.

Упркос томе што нико, како је Тодоровић објаснио, није могао да зна да ће суђење бити одложено, Симоновић се није појавио у судници Вишег суда.

"Знали су само високи чланови судства, Симоновић такође није могао да зна, а његов пуномоћник је отказао пуномоћје управо данас и у овом поступку Симоновић представља сам себе као тужилац", навео је Тодоровић

На заказано рочиште, дошао је уредник Жиг инфо Маторчевић који је оценио да ће Симоновић и даље избегавати суђења.

"Ово је Симоновићева представа за јавност. Он се неће појављивати ни у неким наредним рочиштима о чему смо ми већ писали. Он себе жели да представи у светлу позитивне личности за јавност у Гроцкој, рекао је ФоНету Маторчевић.

Симоновић је против Маторчевића до сада поднео 13 тужби због увреде части и нанетог душевног бола.

Против Симоновића се води поступак пред Другим основним судом у Београду јер је осумњичен као налогодавац паљења куће новинара портала Жиг инфо Милана Јовановића у децембру прошле године.

ФоНет/Н1

Промо

Bg

Најчитаније