среда, 22 септембар 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Министарство финансија: Исплата 100 евра почиње 1. јуна, пријаве онлине или позивом

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Право на помоћ од 100 евра има око 5.5 милиона грађана Србије, наводи се на званичном Инстаграм профилу Министарства финансија.

 

„Министарство финансија омогућиће свим грађанима који имају право на овај износ, и желе да новац добију, да се за њега пријаве електронским путем преко портала Управе за трезор, или путем телефона“, објавило је Министарство.

Како се наводи, контакт центар почиње са радом 15. маја, а пре тога биће објављен број телефона на који грађани могу да се јаве.

Приликом пријаве остављаће се име и презиме, број личне карте и матични број, као и име банке на у којој имате рачун или где ће бити отворен наменски рачун.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Право на 100 евра помоћи из Пакета мера има око 5,5 милиона грађана Србије. Министарство финансија омогућиће свим грађанима који имају право на овај износ, и желе да новац добију, да се за њега пријаве електронским путем преко портала Управе за трезор, или путем телефона. Број телефона биће објављен пред 15. мај када почиње да ради контакт центар. Приликом позива или онлајн пријаве биће неопходно да оставите име и презиме, број личне карте и матични број, као и име банке у којој већ имате рачун, или у којој желите да вам наменски рачун буде отворен.

Објава коју дели Министарство финансија (@ministarstvo_finansija) дана

Милош Ђошић  Данас

Промо

Bg

Најчитаније