субота, 28 новембар 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

ЕПС позива потрошаче да очитају своја бројила и доставе податке о стању

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Електропривреда Србије саопштила је да ће, у току ванредног стања због епидемије коронавируса, уложити максималне напоре да очита бројила свих купаца, поштујући све предвиђене мере заштите.

 

Како се наводи у саопштењу, ЕПС моли све купце да, закључно са 1. априлом, очитају стање на својим бројилима и истакну стање и датум очитавања на видна места на улазу у своје објекте.

„Поред тога, могу у наредним данима да јаве стање са бројила позивом на број телефона који је одштампан на рачуну, као и путем мејла слањем података (име и презиме, адреса, ЕД број, стање на бројилу и датум очитавања) на мејл адресе према локацији бројила“, додали су из ЕПС.

Адресе за дистрибутивна подручја су –   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. за подручје Беогада, пријавастања.ев@епс.рс за подручје Војдовине, Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. за подручје Краљева, Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. за подручје Крагујевца и стања.Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.   за подручје Ниша.

Електропривреда Србије позвала је купце да искористе ове могућности и јаве очитано стање бројила, чиме ће се, како наводе, осигурати тачност и исправност рачуна.

Н1 Београд

Најчитаније