понедељак, 18 јануар 2021

Друштво

×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Шарчевић за Новости: Диверзија мале матуре у Новом Пазару, сви умешани у овај случај су на испитивању и биће жестоко кажњени

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Министар просвете Младен Шарчевић коментарише то што су се на интернету појавила решења комбинованог теста која су "процурела" из школе "Братство" у Новом Пазару

 - Ово је покушај диверзије и очекивао сам овако нешто. Ово није урађено да би се помогло деци да реше задатке, јер до деце та решења нису могла да стигну, пошто они на испитима немају мобилне телефоне, нити приступ интернету - рекао је за "Новости" министар просвете Младен Шарчевић, коментаришући то што су се на интернету појавила решења комбинованог теста која су "процурела" из школе "Братство" у Новом Пазару.

 Министар тврди да су у ово умешане одрасле особе, јер је у учионици било троје дежурних наставника.

 - Сви су на испитивању и биће жестоко кажњени - каже министар. Он поручује да комбиновани тест неће бити поништен јер не може угрозити резултате на малој матури.

 Шарчевић је додао да је и у једној у школи у Нишу јуче током израде теста из матемтике, такође, било покушаја да се решења сликају и "процуре" у јавност, али да је тај покушај осујећен.

Љ. Б.   Новости

Промо

Bg

Најчитаније