понедељак, 18 јануар 2021

Друштво

×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

ЗАР ЈЕ ЛИДЛ ВРЕДАН СТРАВИЧНЕ РЕПРИЗЕ? Пазарци се тискају испред радње

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Компанија Лидл отворила је данас прву дисконт продавницу у Новом Пазару, а призори које смо већ гледали широм Србије на отварању овог ланца маркета, виђени су и у овом граду. Као да претходни талас короне није била довољна опомена Новопазарцима да се запитају да ли су акције у Лидлу вредне новог разбуктавања епидемије.

 

Из Лидла кажу да је у односу на површину објекта од 1.440 квадратних метара, имајући у виду све прописане мере, у продавници боравио дозвољен број потрошача, што износи више од 300 њих, о чему су задужена лица водила рачуна.

Подсетимо, када је летос, према речима епидемиолога, завладао "други пик првог таласа" епидемије Ковид-19, Нови Пазар, Сјеница и Тутин били су најугроженији.

Болнице су биле препуне, људи су умирали од компликација услед коронавируса, а свакодневно смо читали и објављивали исповести становника Новог Пазара, где је здравствени систем био на ивици колапса.

Ситуација је потом стабилизовала, а уместо да буду поучени свежим непријатним искуством и да рационално размишљају, Новопазарци су од раног јутра похрлили у Лидл како би се домогли производа, који су за нијансу јефтинији у односу на друге маркете.

 

Грађани Новог Пазара деле фотографије и снимке на друштвеним мрежама, а многи од њих не могу да се начуде призорима од по стотину људи збијених у редове како би међу првима ушли у трговински објекат.

И то сада, када је ситуација са коронавирусом вишеструко опаснија, него раније и када има по 2.000 новооболелих широм земље.

Директно.рс

Промо

Bg

Најчитаније