недеља, 17 јануар 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Ивановић показао уплатницу: 600.000 динара за лечење деце

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Водитељ и хумориста Иван Ивановић објавио је фотографију уплатница на којима пише да је уплатио укупно 600 хиљада динара за лечење болесне деце у Србији, односно, за лечење Оливера, Миње и Анике.

 “Драги @SinisaKovacevi6, новац је уплаћен. Позивам остале учеснике лицитације да расподеле 120 хиљада динара на рачуне ове деце. Ко то уради, добија од мене 10 флаша Синишине ракије на поклон”, написао је водитељ на Твитеру.

 

Подсетимо, драматург Синиша Ковачевић објавио је на свом Твитер налогу да продаје ракију коју је лично правио, како би убрзао сакупљање новца за лечење Анике, Оливера и Миње. Он је 130 флаша проценио на 3000 евра, а сав новац од продаје биће уплаћен на рачуне ове деце.

Најбржи је био водитељ Иван Ивановић који је одмах понудио новац.

Након тога су се и други корисници Твитера укључили у лицитацију, те је Иван повећао улог.

“Ако ми нешто није промакло, највише је понудио г.Ивановић – 4750 евра. Честитам. Племенитим и дароносним дамама и господи која су учествовала, од срца хвала. Вама, који сте подржали, такође. Дечици желим да оздраве. Олошу да негује Зло и обавија га око својих ситних душа и малих срца”, написао је Ковачевић на Твитеру након тога.

Перо Јововић     Нова

Промо

Bg

Најчитаније