недеља, 17 јануар 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

"Сви знају и ћуте, Којо је изгубио улогу јер је тако наређено"

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Редитељ Срђан Драгојевић огласио се на Твитеру након синоћне емисије "Утисак недеље" током које је адвокат Божо Прелевић коментарисао како нико од глумаца није стао у одбрану Секе Саблић.

 

Глумица Сека Саблић била је мета посланика Српске напредне странке Марка Атлагића пре неколико дана. Он је током скупштинског заседања навео да Саблић није патриота, алудирајући на интервју који је глумица недавно дала недељнику "НИН".

Током поменутог интервјуа, Сека је између осталог навела да је "отаџбина тамо где ти је добро, а не тамо где су сарме".

- Зашто ћуте глумци? Њих 5.000 или 50.000. Организују се на друштвеним мрежама 10 минута за много већу глупост. Па, где сте уметници? Што не одбраните Секу Саблић? Што не станете у њену одбрану? Је л' вас страх, плашите се, бојите се - рекао је Прелевић током "Утиска", а у међувремену се на Твитеру огласио Срђан Драгојевић.

 

- Божо Прелевић је у праву - нема колега да стану иза Секе Сабљић. Ево, нас пар. Али, Божо не зна - Телеком и РТС снимају 30 серија, уложено је 50 милиона евра, ради једно 400 глумаца, "златно доба"! Никола Којо је изгубио главну улогу у серији јер су наредили продуценту. Сви то знају, ћуте - навео је режисер.

Директно.рс

Промо

Bg

Најчитаније