уторак, 02 март 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

"КАД НАДЛЕЖНИ НЕ ПОСТАВЉАЈУ ТАБЛЕ, ЈА ЋУ": Алвировић очитао лекцију путарима (ВИДЕО)

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Главни уредник и водитељ емисије САТ на РТС-у, Младен Алвировић очитао је лекцију путарима, поставивши путоказне табле за Краљево и Копаоник тамо где их нема! Наиме, Алвировић је на своју руку одрадио посао надлежних, и тиме их поприлично обрукао, иако како каже, зна да ће га "гонити" због тога.

 

- Кад неће они чији је то посао, морам ја да поставим табле. Знам да ово није по закону и да ме можда чека казна. Али, неко је морао нешто да уради! Краљево није нека забит па да се не зна где је, а нови кружни ток на улазу у град из правца Адрана годинама нема таблу где је Краљево (ни Копаоник). Од Прељине нема знака где је Краљево, нигде. Годинама причамо о тој теми, скречемо пажњу у емисији, али ништа. Не познајем никог у Краљеву и немам родбину тамо - чисто да се зна, написао је на Инстаграму Алвировић.

 

На снимку који је настао види се како Алвировић љутито уз помоћ још једног господина ставља путоказне табле тамо где би требало да стоје, али због немарности надлежних, тамо их нема.

- То је велика срамота, ако хоћемо туризам, треба бар путоказе, бар табле да имамо! И данас ћемо, ако већ надлежне није срамота, ми да исправимо ту срамоту. Ево донели смо табле за Краљево и Копаоник и ми ћемо да их поставимо - казао је Алвировић у поменутом видеу.

- Господин Алвировић поштено је обрукао надлежне, и то са дебелим разлогом. Јавашлук и небрига путара је заиста превршила сваку меру! - написао је Дамир Окановић из Комитета за безбедност саобраћаја, који је поделио Алвировићев видео на Твитеру.

Након обављеног посла Алвировић каже да зна да оно што је урадио није легално и да знакови нису баш по стандарду и да је свестан да ће га надлежни сада "јурити" због тога.

У коментарима људи који пролазе трасом где су нове табле постављене, кажу да путари нису уклонили табле, па да им се очито свиђа то што неко други обавља њихов посао.

И докле смо дошли? Да грађани раде посао оних којим је те радна обавеза, и за шта их народ плаћа.

Р. Ћ.  Директно.рс

Промо

Bg

Најчитаније