среда, 12 август 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Након ступања на место председника Гроцке, купио ћерки кућу од 32 000 евра

Оцена корисника:  5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Драгољуб Симоновић, члан Српске напредне странке је у јуну 2012. године ступио на место председника ГО Гроцка, након што су одржани локални избори. Пре тога, само као радикал Симоновић је још једанпут био председник Гроцке на пар месецу у току 2005., тачније од јуна те године, али је смењен већ у новембру јер је формирана нова већина.

 Чим је ступио на власт у Гроцкој као члан Српске напредне странке, Симоновић је одмах запослио стотинак чланова своје партије на разноразна места у јавним предузећима, а његов финансијски добитак био је уочљив врло брзо. Већ у септембру 2012. године, Симоновић својој ћерки Јелени купује кућу у центру Врчина за 32 000 евра. 

ugovorjelena

Жиг Инфо је у више наврата писао о Симоновићевом наглом богатству где је спомињана и куповина ове куће, али је Симоновић категорички тврдио да је све што смо написали неистина. Овај уговор, како би поткрепили још једном наша писања одлучили смо да први пут представимо јавности.

Иначе, у једној од многобројних тужби које је подне Симоновић или против портала Жиг Инфо, или против новинара као појединца једна од ставки јесте да смо измислили да је ова кућа купљена. Како наводи Симоновић све информације су у целости неистините. Ипак у једној од тужби, Симоновић је ипак признао, иако је претходно негирао да је тачно да је купио ћерки кућу али да је није целокупну реновирао, већ је то урадила његова ћерка.

simonovic tuzba

Симоновићева тужба против портала Жиг Инфо

А уколико се упутите на локацију где се налази кућа Јелене Симоновић- Станишић, увидећете да квадратура која стоји у уговору не одговара стварном стању, односно да је кућа веће површине као и да је изграђено још објеката.

Подсетимо се, Драгољубу Симоновићу се тренутно суди као налогодавцу за паљење куће новинару Жиг Инфа.

 

За Жиг Инфо:
Милан Јовановић

 

Најчитаније