среда, 22 септембар 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

"ЕКО НОВАЦ" Драгољуб запослио братанца и жену у "Еко Гроцка"

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Милош Бугарчић постављен је од стране ГО Гроцка као један од директора комуналног предузећа "Еко Гроцка". Његов отац је рођени брат од тетке смењеног Драгољуба Симоновића.

 

Милош Бугарчић, један од директора "Еко Гроцке"

Како каже наш новинар Јовановић, када је почело бомбардовање НАТО пакта, он је трчао улицом и викао: "Живео НАТО". Кад сам га питао, "шта ти је дете, да ли си полудео, шта то причаш", он ми је рекао, "па, чика Милане, имам осам кечева, ја никад осми разред не бих завршио, да није почело бомбардовање". Он сад има већ неколико диплома, тата му је купио, и он је сада постављен за директора Комуналног предузећа Гроцке. Ван памети сваке, човек не зна таблицу множења и то тврдим. Милош Бугарчић не зна таблицу множења, а он је директор. Али, он је подобан Драгољубу и његов је рођак - објашњава Јовановић и додаје да је Милоша отац избацио из куће зато што је започео аферу са другом женом (директорком) те сада његова деца и бивша жена живе код њега у кући, док је он купио кућу са плацем по цени од 35 000 евра коју сада реновира.

И заиста , Жиг инфо је дошао до документације која указује да је Милош Бугарчић запослен у "Еко Гроцка" на месту директора и како пише у истој, по занимању је "Струковни грађевински инжењер. На тој позицији, Милош Бугарчић прима основну плату од 188 000,00 динара у нето износу, односно 266 048,50 динара у бруто износу. На ту основицу, Милош има и увећање у зависности да ли ради прековремено, или на празник. За рад на празник, Бугарчић добија увећање од чак 110 посто.

bugarcic10001

bugarcic10002

Подсетимо се, 20. марта 2019. године, испред ГО Гроцка био је заказан скуп присталица СзС-а како би се верификовала оставка Драгољуба Симоновића, сада бившег председника ове градске Општине који је осумњичен као налогодавац за паљење куће нашег новинара Милана Јовановића. Уједно, организован је и протест присталица СНС-а, који су се наводно самоорганизовали. На том скупу, искакало је једно лице у црвено белој јакни, за које је било евидентно да је предводник Симоновићевих присталица. Код њега је врло често био мегафон са којег је изречено доста тога против присталица СзС-а, али и новинара Жиг инфа. Па се тако, рецимо могло чути како је новинар Милан Јовановић профитирао на спаљеној кући, да је преварант исто као и главни и одговорни уредник Жиг инфа Жељко Маторчевић. То лице је био управо Милош Бугарчић, директор "Еко Гроцке".

Милош Бугарчић на протесту 20. марта 2019. године Драгољубу Симоновићу

Симоновић запослио и жену у "Еко Гроцка"

simaizorica

Симоновићи: Драгољуб и Зорица

Тада први човек београдске општине Гроцка, Драгољуб Симоновић, на пут у Италију, који је у августу 2018 године организовало комунално предузеће “Еко Гроцка”, повео је и два члана своје породице - супругу Зорицу и ћерку Јелену.

Фотографију рачуна “Еко Гроцке” за авионске карте двоје представника њиховог руководства, директора Милоша Бугарчића и његове заменице Марије Милановић, али и три члана породице Симоновић, тих дана је постала хит на друштвеним мрежама. Укупна цена ове услуге, како се могло видети на дну извештаја, износио је 247.900 динара.

Рачун "Еко Гроцке" за пут у Италију 2018. године

На питања који је повод путовања, у ком својству су у њему учествовале поменуте Зорица Симоновић и Јелена Симоновић- Станишић, те су трошкови пута фактурисани на јавно предузеће, нажалост, и после упорног инсистирања, медији нису добили ни од тадашњег председника општине Симоновића, ни од надлежних општинских служби, али ни од предузећа “Еко Гроцка”.

Међутим, Жиг инфо је дошао до последњег уговора потписаног од стране "Еко Гроцка" и Симоновићеве супруге Зорице у којем пише да је уговор сачињен 1. јануара 2018 године и траје 18. месеци. Наиме, "Еко Гроцка" је потписала уговор о делу са Зорицом Симоновић Првог јануара 2018 године у трајању од 18 месеци, на 900 евра у динарској против вредности. Зорица је редовно примала овај износ, али се на посао уопште није појављивала.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Промо

Bg

Најчитаније