четвртак, 28 мај 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

У Гроцкој почела подела пакета пензионерима, али без рукавица (ФОТО)

Оцена корисника:  3 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

У општини Гроцка почела је подела пакета пензионерима са примањима испод 30.000 динара, које је обезбедио Град Београд у сарадњи са Привредном комором Србије.

Пакети се састоје од основних животних намирница и хигијенских средстава, а пензионерима их на кућне адресе достављају волонтери. Међутим, да ли због умора волонтера или пак немарности, на насловној фотографији видимо једног од волонтера који пакете носи без заштитних рукавица, али зато на себи има заштитне наочаре за сунце.

Према сазнањима Жиг инфа, у Гроцкој иначе недостају волонтери, те је командант кризног штаба, односно председница ГО Гроцка Живадинка Аврамовић многима послала допис ради прикупљања волонтера. Проблем, међутим, настаје према нашим сазнањима јер садашњи волонтери и нису заправо волонтери јер примају плату за свој рад, односно запослени су при Управи ГО Гроцка или у неком од Јавних предузећа. Због тога многи не желе да волонтирају, јер сматрају да за такав рад не би требало било ко да има примања.

Такође, према сазнањима Жиг инфа, предузеће "ПДМ Агрофруит" из Пудараца обезбедило је транспорт својим камионима како би се сви пакети транспортовали до Гроцке.

 pdmro

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Анкета

Да ли сте задовољни водоснабдевањем на територији градске општине Гроцка

Најчитаније