субота, 28 новембар 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Одборник СНС-а из Гроцке напада новинаре Жиг инфа, а затим их пријављује

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Мирољуб Радојевић је пред  локалне изборе 2012. године био члан СПО-а. У том времену био је борбен за Краља и отаџбину. Након што СПО те године није хтео у коалицију са напредњацима, почиње да подржава листу ДСС-а, која је након избора формира власт са СНС-ом у Гроцкој. Никада се јавно није изјаснио, након СПО-а, којој политичкој партији припада али је увек виђен  уз локалне грочанске напредњаке.

Мирољуб Радојевић познатији је као Трале међу локалцима у Гроцкој. Од "Тралетових радова", потребно је знати, да је средином октобра 2013.године у телефонском разговору главном уреднику грочанског медија изрекао серију највулгарнијих псовки, увреда и претњи, чак и не наводећи конкретан текст или било какав разлог за овај брутални вербални напад на новинара. Након тих претњи, водио је и кампању по друштвеним мрежама против појединих новинара. Био је најгласнији у тапшању као подршка Драгољубу Симоновићу, када је новинару Жиг инфа запаљена кућа.

ВИШЕ ОВДЕ

Координатари СНС-а, Стефан Дилберовић и Миленко Буквић су због изузетног односа са Радојевићем, утицали на врх странке како би се он (Мирољуб Радојевић Трале) нашао на листи за одборнике СНС-а. На недавно одржаним изборима, Радојевић је прошао као одборник Српске напредне странке у Гроцкој.

У народу је одавнина позната реченица „Какав учитељ, такав и ђак“. Заиста, ако гледамо по таквој реченици Радојевић је изузетан ђак Драгољуба Симоновића.  Како кажу Грочани, Радојевић је завршио вечерњу школу, те и не чуди што је касније дошколовавање усавршио уз Драгољуба Симоновића, свог духовног гуруа.

Избори су прошли, притисци на новинаре Жиг инфа и после паљења куће и пребијања су се наставили од стране појединих представника Српске напредне странке, истих оних који су школу учили од учитеља Симоновића. У томе предњачи, ко би други него Радојевић који се на листи СНС-а нашао са занимањем „веб администратор“ иако то занимање практично не постоји.

Настављајући путем свог гуруа, Радојевић је пре пар дана преко „Гроцка инфо портала“ наставио са цртањем мете новинарима Жиг инфа. Наиме, Радојевић је поново објавио лажне информације уперене против новинара Жиг инфа, представљајући их као неке који су уствари главни кривци за све што је лоше у ГО Гроцка.

tralepr1

tralepr2

Након оваквих објава, наш новинар Зоран Лалић затекао је Радојевића у центру Гроцке, где је хтео да га упита зашто се и даље води кампања од стране њега према новинарима Жиг инфа.

Радојевић је на његово присуство грубо реаговао  и на непримеран начин почео вербално да га вређа.

 

Радојевићу  такав начин комуникације није био довољан, те је  позвао полицију како би пријавио да је наводно новинар Лалић напао њега.

Полиција је обавестила Лалића да је поднета пријава од стране Радојевића, али да је тужилаштво, као и судија за прекршаје исту одбацили као неосновану.

ЕЖИ

Најчитаније