уторак, 02 март 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

"Гостовање" народних посланика петком у Гроцкој

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Из Инфо службе ГО Гроцка саопштили су да у петак, 26. фебруара у Гроцкој почиње са радом Канцеларија за комуникацију народних посланика са грађанима.

 Како се још наводи у овом саопштењу, Гроцка ће тако добити 32. Канцеларију народних посланика у Србији, а трећу у Београду.

Међутим, народни посланици у Гроцкој заправо не добијају своју канцеларију већ су, такорећи, гости у овој општини у датом термину. Конкретно, три народна посланика са територије наше општине, Оливера Огњановић из Гроцке, Горан Пекарски из Калуђерице и Милош Терзић из Лештана биће доступни грађанима сваког петка од 09-15 часова, а грађане ће примати у просторијама Скупштине општине Гроцка на адреси Булевар ослобођења 39. Према сазнањима Жиг инфа, за народне посланике и грађане сваког петка ће бити обезбеђења просторија библиотеке у згради ГО Гроцка. Дакле, народни посланици неће имати своју канцеларију, као што је саопштено из Инфо службе ГО Гроцка, већ ће им бити обезбеђен простор како би примали грађане. Заказивање термина грађани ће моћи да обаве преко телефонског броја 011 8501 312 (локал 149) сваког радног дана од 08-12 часова.

Подсетимо се, половином децембра прошле године Жиг инфо је објавио текст "Канцеларија народних посланика у Гроцкој не постоји, шта је разлог?".

Тада су сва три народна посланика са територије ГО Гроцка  одговорила на питање Жиг инфа да ли би требало да постоје Канцеларије за комуникацију народних посланика са грађанима, док  смо из ове локалне самоуправе остали без одговора на исто питање.

Народни посланик Горан Пекарски је тада изјавио да је већ два пута усменим путем разговарао са председником ГО Гроцка, Драганом Пантелићем на ту тему. Милош Терзић је у својој изјави за Жиг инфо рекао да ће од Првог јануара упутити захтев општини Гроцка поводом канцеларије за народне посланике. Сличан одговор имала је и народна посланица Оливера Огњановић.

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

 

Промо

Bg

Најчитаније