недеља, 05 април 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Због злоупотребе овлашћења, јавно извињење Борису Радману

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Члан удружења МЦ "Жиг Инфо" дана 22.03.2017. године злоупотребио је своја овлашћења и без обавештења уредника на сајту портала објавио текст под насловом "Бојан Радман: Фалсификованом документацијом на покрајински конкурс".

Против тог члана покренут је поступак ради искључења из удружења због злоупотре беприступа порталу Жиг Инфо, без претходног консултовања са уредником издања, као и непоштовања процедуре која је предвиђена, те је самоиницијативно и без ичије дозволе објавио горе наведени текст.

Овим путем, главни и одговорни уредник портала Жиг Инфо се извињава због непријатности која је настала према Радман Борису. Због ситуације коју је Жиг Инфо имао у току прошле године, као што је пребијање главног и одговорног уредника, преко паљења куће нашег новинара Јовановића, као и многобројним прекидима у раду портала због којег је требало га технички средити, извињење, нажалост, није могло бити пре упућено. Такође било је потребно одређено време, како би се утврдило ко је направио споран текст и да ли су изнете чињенице у виду личног става уопште истините. Изнети став је, свакако, став појединца и редакција Жиг Инфа се ограђује од навода изнетих у тексту.

Због ових изнетих околности, још једном упућујем извињење Борису Радману, због објављеног текста као и временског рока на којег се чекало да до извињења дође а члан удружења који је објавио текст биће санкционисан.

 

Жељко Маторчевић

Анкета

Да ли сте задовољни водоснабдевањем на територији градске општине Гроцка

Најчитаније