субота, 28 новембар 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

ПУДАРАЧКЕ ПРИЧЕ Мештани се организовали и ухватили једног од лопова!

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

У насељу Пударци у ГО Гроцка, синоћ је дошло до несвакидашњег догађаја покушаја извршења пљачке, тако што су извршиоце пресрели мештани.

 Наиме, у току вечерњих сати двојица лопова покушала су да опљачкају куће у Пударцима код мештана за које су мислили да су на венчању код рођака. Међутим, покушај упада лопова у једну од кућа, осујетио је власник који је се раније вратио са славља.

Према незваничним информацијама Жиг Инфа, лопови су вероватно одавно типовали куће и имали су информацију да ће оне бити празне приликом венчања рођака тих породица. Међутим, један од власника куће се вратио раније са славља, те је затекао лопове у извршењу кривичног дела. Када су извршиоци ухваћени на делу, дали су се у бег и налетели на комшију који је тренутно зауставио једног лопова.  Други извршиоц дао се у бег према аутомобилу,  са којим су се довезли, сео је у њега и отишао у правцу Београда. Чувши да се нешто дешава, убрзо су се појавиле и остале комшије. Поједини Пударчани су одмах кренули за извршиоцем који је ушао у ауто и јурњава је трајала све до Београда, када им је лопов побегао. Први извршиоц је покушао преко дворишта других комшија да побегне, док су га јуриле преостале комшије. У том бегу, лопов се саплиће о тањирачу и добија повреде од исте. Сустигнут је у дворишту комшије који је удаљен пар кућа од места извршења. Врло брзо двадесетак Пударчана га је опколило и позвало полицију, која је ухапсила лопова. 

Како Жиг Инфо незванично сазнаје, лице које је ухваћено на делу у извршењу кривичног дела од раније је познато полицији и има више кривичних дела иза себе. За другим лицем се још увек трага.

 

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Најчитаније