четвртак, 28 мај 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Опљачкано пар домаћинстава у Умчарима и Дражњу

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

У току ноћи између 10. и 11. септембра 2019. године лопови су упали на посед пар домаћинстава на југу ГО Гроцке, тачније у насељима Умчари и Дражањ.

 Том приликом, за сада непознати починиоци, украли су тримере, моторне тестере и други ситан алат а на мети је било чак и гориво.

Наиме, нешто после поноћи 11. септембра, лопови су у насељу Умчари у улици Лоле Рибара опљачкали два домаћинства, узевши за собом тримере, моторне тестере, ситан алат.

- Дошли су преко дворишта из суседне куће где су упаљачем откинули канап најлонски и отворили ту капију јер је била везана. Затим су прешли у наше двориште па наставили у комшијино. Покушали су да нам украду и аутомобил, међутим нису успели осим што су направили штету обијањем браве, прича мештанка Умчара чије је домаћинство ноћас опљачкано.

Идентична крађа десила се и у насељу Дражањ удаљеном пар километара од Умчара. Тамо су такође опљачкана бар два домаћинства, а власник једног од њих је обавестио јавност о томе преко друштвене мреже Фејсбук.

Како је рекао Слободан Ђурђевић, лопови су из његовог дворишта из трактора који је био паркиран у дворишту из резервоара украли гориво, а затим су ушли у помоћни објекат и однели моторну тестеру, тример и ситан алат, да би затим прешли код његовог стрица да изврше исто дело.

За сада нису познати починиоци овог кривичног дела.

 

ЕЖИ, Фото: Илустрација

Анкета

Да ли сте задовољни водоснабдевањем на територији градске општине Гроцка

Најчитаније