субота, 10 април 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Мештанин који је пронашао бебу код Лознице је њен отац?

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

У случају остављене бебе која је пронађена у селу Клењу код Богатића дошло је до неочекиваног обрта - полиција сумња да је отац Д.Т., мушкарац који дете и пронашао.

 

Наиме, како се прича у месту, наводно је Д.Т. имао ванбрачну везу са једном женом из Шапца и да дете његово.

“Ја сам чуо да је дете донела жена из Шапца. Било је тек рођено, завијено у ћебе. Она је ваљда њему јавила. Он га је узео, однео у Дом здравља. Испао је човек”, каже један од мештана Иван Теодоровић.

Д.Т. је кратко потврдио да је полиција преузела цео случај.

“Нећу ништа да причам док се све не заврши. Узет је ДНК узорак и од мене и од супуге и дотичне госпође”, рекао је кратко.

Комшијама је ипак лакнуло што је бебу на сигурно однео Д. Т. будући да је остављена крај пута, уз берач кукуруза.

Иначе, Д.Т. је ожењен и има троје деце. Незванично, полиција је преиспитује и снимке камера са оближњих кућа. Наводно су забележиле аутомобил који је током ноћи снимљен управо испред куће Д.Т. где је и остављена беба.

Подсетимо, у петак је на врата дома здравља у Богатићу код Шапца, око пола седам ујутро, позвонио Т. Д. са тек рођеном бебом у наручју. Према информацијама дечак је био тек рођен, вероватно два или три сата пре него што је примљен у дом здравља. Пупчана врпца је била пресечена, а лекари и медицинско особље хитне службе обавили су неопходне прегледе, обрадили пупак, превили дечака и упутили га у болницу у Лозницу. Министар за рад Зоран Ђорђевић данас је потврдио да се беба налази у Лозници и да је здрава.

Блиц/Нова.рс

Промо

Bg

Најчитаније