среда, 22 септембар 2021

Остало

×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Узрок еколошке катастрофе у Србији од како су кинези купили железару Смедерево, рударско топионичарски басен Бор, загађеност ваздуха у Србији достигла је врхунац.

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Кинези су од првог дана нагло повећали производњу, а да нису уложили у еколошку заштиту тј. не користе одређене филтере за пречишћавање гасова које испуштају у атмосферу. Кинезима су се придружили и други тзв страни инвеститори, власници фабрика, који су овде доведени причом о јефтиној радној снази, и државном спонзорству свакоме ко наводно инвестира у Србију. Ево, инвестирају, толико да ћемо јако брзо сви поумирати од загађености ваздуха. Колико ова власт мрзи ову земљу и овај народ доказ је загађеност ваздуха. Канцерогене честице удишемо сви ми, почев од наше деце. Деца нам све више обољевају од плућних болести- Бор је чист пример.

 Маске које се носе, уопште нису адекватна заштита.

Триван министар екологије и Брнабић председница Владе србије немају адекватно решење, пошто су скоро сва предузећа у државном власништву продали буди зашто, и сада странци могу да раде шта хоће. Када кажем да ова власт врши геноцид над сопственим народом, ја то стварно мислим. Концентрациони логор гасна комора то вам је данас напредна Србија.
Колико велики број преминулих особа свих старосних доби, говори податак да се на сахрану на београдаким гробљима чека готово 7 дана, од дана како је особа преминула. Зашто се толико дуго чега?! Одговор је једноставан, гробари не могу да постигну све покојнике сахранити у пар дана, како је то до пре пар година био случај. Оно што је још тужније јесте иако нам је смртност огромна, сви ти покојници 3. Маја ће савесно гласати за геноциодну власт, која их је прерано послала у вечна ловишта. Напредна Србија данас- Будућност у коју верујемо дигиталан живот, смртност огромна- златно доба Србије. Да имамо стварно одговорну власт, која мисли о грађанима Србије и води бригу о свом народу, и да им је живот сопственог народа у интересу и на првом месту, урадили би следеће:

Под 1: прогласили би ванредно стање због еколошке катастрофе.

Под 2: припаднике безбедносних служби као и надлежне инспекције послали би у готово све највеће загађиваче у Србији, како би моментало обуставили процес рада.

Под 3: Покренула би се хитна истрага како је дошло до овог наглог загађења ваздуха која Србија не памти.

Под 4: Сва одговорна лица моментално би била изведена пред надлежне органе и сви до окончања поступка би се налазили у притвору.

Под 5: Производња могла би се тек наставити када се смањи загађеност ваздуха, али тек када надлежне државне инспекције утврде да су стечени услови да су наведене фабрике испуниле највеће светске стандарде из домена еколошке заштите и пречишћавања отпадних вода, материја, гасова итд.

Под 6: Моментално обуставити и забранити коришћење моторних возилима, осим возила служби безбедности, хитне помоћи и јавног превоза ГСП-ТАXИ, и других државних институција и установа које би влада одредила.

Шта је проблем да држава уради овако нешто?!

Проблем је у томе што су неке особе у власти, узеле огроман новац од тзв страних инвеститора, продали фирме буди зашто, и када би овако поступили у интересу својих грађана, супротна страна би објавила све муљаже, намештања, мито, корупцију истих како су заправо они дошли у посед фабрика, предузећа и других фирми које су данас главни кривци за настало загађење ваздуха у Србији.
Да ли је данас у Србији најбитнији нечији профит или здравље грађана и деце Републике Србије?!?! БОЈКОТ, БОЈКОТ, БОЈКОТ, БОЈКОТ СВИХ НЕНОРМАЛНОСТИ данас у Србији, БОЈКОТ ЗА ЖИВОТ СРБИЈЕ.

Владимир Савић заменик председника Покрета за безбедну Србију

Промо

Bg

Најчитаније