субота, 28 новембар 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Напредњацима у Гроцкој није довољан један што пали, већ имају још једног кандидата

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Прошле године покренут је поступак јер Друго основно тужилаштво оптужницом терети Драгољуба Симоновића( сада бившег председника ГО Гроцка и ОО СНС-а) да је подстрекивао остале оптужене да запале имовину Милана Јовановића, а на терет му се ставља кривично дело „тешко дело против опште сигурности”. За Симоновића тужилаштво је у оптужници предложило суду да му изрекне казну од осам година затвора, Михајловићу и Новаковићу, као саучесницима пет година, а за Маринковића као извршиоца шест година затвора. Милан Јовановић је, иначе, новинар нашег портала.

 Пре паљења куће новинара Јовановића, готово сви из редакције Жиг инфо имали су разноразне притиске, а поједини су завршили и на болничком лечењу због пребијања. Након пада Симоновића у  Гроцкој готово да на прсте једне руке можете пребројати нека нова лица у редовима напредњака, а да нису имали уску сарадњу са Драгољубом Симоновићем.

Исти ти чланови настављају путем свог духовног гуруа Симоновића, те ћете неретко видети њихове коментаре на друштвеним мрежама који  се косе са "здравим разумом" и свакако немогу допринети успеху напредњака у Гроцкој. 

Опет исти пример долази од кандидата СНС-а из Гроцке, Мирољуба Радојевића -Тралета који овога пута дели пост у коме се описује статус мањина у концентрационим логорима за време Другог светског рата.

 paljenjecigana

Иначе, Радојевић је од раније познат као неко који својим ликом и делом изазива ништа друго до опадања рејтинга код напредњака у Гроцкој. Овај "селфи волонтер" који за своје волонтирање прима плату знао је врло добро да буде раме уз раме Драгољубу Симоновићи и да отворено упућује претње сваком који би му указивао на неправилности. Ипак све то га није спречило да уђе на листу СНС-а за кандидате у Гроцкој, вероватно потпомогнут и самим Симоновићем који још увек има утицаја.

ВИШЕ О РАДОЈЕВИЋУ

Оно што је још жалосније, овај Радојевићев пост излази у дану када на Жиг инфу излази текст о мештанину Циганмале у Врчину који се пожалио на услове од када је у Србији уведено ванредно стање.

Мислите да ће напредњаци укорити овакво понашање? Па можда и хоће, када Радојевић испуни оно из свог поста. Јер, исто тако су многи упозоравали на Симоновића на његово деловање, а чланови Жиг инфа су поднели више десетина пријава због разноразних претњи, ипак Симоновић је смењен тек након паљења куће нашем колеги Милану Јовановићу. 

 

Жељко Маторчевић

 

 

Најчитаније