уторак, 02 март 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Председник Гроцке у улози Папе из 11. века

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Јуче је у великој сали ГО Гроцка, одржан радни састанак између руководства Спортског савеза Србије  и Спортског савеза општине Гроцка .

Повод  састанка биле су искључиво коруптивне радње садашњег руководства Спортског савеза општине Гроцка, у којем су учествовали и појединци садашњег  Већа ове локалне самоуправе.

Председник ГО Гроцка, Драган Пантелић присуствовао је овом састанку  и потврдио  је присутнима да је било злоупотреба. Међутим, да ће неко одговарати за очигледне намерне пропусте и злоупотребе, од стране Пантелића, није саопштено. Најинтересантније је то, што је Председник ГО Гроцка  предложио присутнима  да старе проблеме оставе са стране и да се поново изабере руководство Спортског савеза .

Када су  присутни  излагали о аферама садашњег руководства Спортског савеза у којем су учествовали  поједини садашњи чланова Већа у Гроцкој, председник Пантелић  их је тада упитао када су  вршене  те малверзације. Одговорише му  да је руководство Спортског савеза формирано пре његовог постављења. Председник Гроцке био је задовољан тим одговором.

Заборави председник Гроцке да ти исти и данас чине малверзације. Тачније, све  те малверзације се дешавају  данас, као и пре избора садашњег председника.  Изгледа да је председник Гроцке заборавио и  да су се  чланови већа у Гроцкој изабрали  на његов предлог, тако да они који су били „безобразни“ недавно, данас  уз Пантелића  постадоше фини, а греси из  „младости“ су им опроштене.

У  11. веку ценовник за продају опроста грехова од стране свештенства католичке цркве био је само врх леденог брега. Када би се вратили у тај век, садашњи  председник Гроцке би био  заправо Папа, који штити и помаже злоупотребе са опросницама (већницима) ради смањења казни у чистилишту (општини). 

 

Жељко Маторчевић

Насловна: Илустрација (филм- Чудо невиђено)

*Лични став аутора текста није и мишљење Жиг инфа

 

Промо

Bg

Најчитаније