среда, 27 јануар 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Станивуковић изненадио суграђане: Аутобусом на посао

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Новоизабрани градоначелник Бањелуке Драшко Станивуковић, преузео је јучер, у просторијама Централне изборне комисије у Сарајеву, Увјерење о додјели мандата, који му је уручио предсједник ЦИК-а Жељко Бакалар.

 Станивуковић је казао да је ово био претпосљедњи корак ка преузимању дужности градоначелника, те да је он спреман да, заједно са својим тимом, већ првог дана примопредаје, која је заказана за данас, почне да спроводи све оне циљеве и мјере за које је добио убједљиво највећу подршку, те да је свјестан чињенице, да су очекивања грађана Бањелуке велика.

"У сусрет примопредаји дужности, након чега ћу и званично преузети дужност градоначелника Бање Луке. Лијеп је осјећај први радни дан започети вожњом аутобусом, заједно са својим народом. Остајемо при свим политикама које смо рекли. Наша политика је да јавни превоз буде доста квалитетнији, приступачнији, за сваког пензионера и основца бесплатан. Знамо шта смо говорили прије избора, а са тим мислима почињем свој први радни дан, јер урадићемо то. Сваку прилику ћу користити да ослушкујем потребе грађана, као што то чиним и данас", навео је Станивуковић.

Подсјетимо, Станивуковић је освојио 52.935 гласова на локалним изборима и побиједио свог протукандидата, досадашњег градоначелника Игора Радојичића.

Н1 БиХ

Промо

Bg

Најчитаније