петак, 24 септембар 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Ћерку Здравка Кривокапића напала руља у Никшићу

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Поводом инцидента који се данас догодио на путу Никшић-Подгорица у Црној Гори, када су демонстранти насрнули на службено возило, огласио се премијер Црне Горе Здравко Кривокапић. Он је рекао да се у том службеном возилу налазила његова ћерка.

 

Он је навео и да је његова ћерка била уплашена и да је плакала. Истакао је да неће допустити дивљаштво и безакоње у Црној Гори.

„Данас је нападнуто службено возило у којем се налазила моја ћерка, иначе штићена личност. Као отац, нећу вам заборавити њене сузе и страх.

Као премијер, нећу вам дозволити дивљаштво и безакоње! У земљи ће владати ред и закон на које нисте навикли. Ускоро ћете то да видите“, написао је Кривокапић на Твитеру.

 

Подсетимо, на друштвеним мрежама данас су се појавили драматични снимци, забележени на путу Никшић-Подгорица у Црној Гори.

„Управо је у Никшићу наочиглед двадесетак полицајаца аутом прегажен човек који је био међу Црногорцима. Полиција није ништа урадила да возача заустави нити је човеку пружила помоћ“, стоји у објави на Твитеру.

 

Након тога су бројни корисници друштвених мрежа поделили снимке са лица места који су и више него драматични.

На снимцима се види како је група грађана опколила службено возило, које се није зауставило већ је наставило даље и протом оборило неколико особа.

 

Ови догађаји десили су се уочи заказаног скупа испред зграде Владе, који је почео јутрос у 11 часова. Скуп је организован поводом измене Одлуке о критеријумима за стицање црногорског држављанства пријемом и измене Закона о регистру пребивалишта и боравишта.

Ана Ташковић    Нова

Промо

Bg

Најчитаније