петак, 05 март 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Зашто подржавамо раднике и раднице на интернету?

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Зато што сматрамо да је начин ретроактивног наплаћивања пореза које држава планира да примени ништа друго него класична пљачка и потпуно промашен маневар државног врха у циљу да напуне државну касу опустошену током економске и здравствене кризе изазване пандемијом вируса Корона.

 

Зато што сличан начин ретроактивног наплаћивања дугова планирају да примене и на друге људе од којих ће неки услед општег сиромаштва немаштине остати без своје имовине.
Зато што је овакво поступање ништа друго него покушај државног врха да терет економске и здравствене кризе пребаци на најсиромашније слојеве друштва, док ће капиталистима бити омогућено да се још више обогате. Терет ове економске и здравствене кризе, као и сваке економске кризе до сада платиће најсиромашнији и најугроженији, док ће капиталисти профитирати на општој беди, сиромаштву, и људској несрећи. Партија радикалне левице се залаже за социјалистичко друштво где ће људски животи, а не профит бити на првом месту, и зато сматрамо да би једино природно и логично било да економске последице кризе плате најбогатији, а не сиромашни и угрожени слојеви друштва. 

Видимо се сутра на протесту у 15:00 испред Скупштине!

16.01.2021.
Медијска служба ПРЛ

Промо

Bg

Најчитаније