петак, 16 април 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Двери питају зашто је Симоновић и даље председник општине Гроцка

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Српски покрет Двери данас је, поводом случаја ухапшеног председника општине Гроцка Драгољуба Симоновића, упитао министра унутрашњих послова Небојшу Стефановића да ли особа осумњичена за тешко кривично дело може и даље да буде на функцији председника општине и прима плату.

 

Двери су министру Стефановићу поставиле питање и да ли је то „начин борбе Српске напредне странке против насилника у њеним редовима“ наводи се у саопштењу.
 
„Како сазнајемо из медија, председник општине Гроцка Драгољуб Симоновић, који је оптужен да је наредио паљење куће новинара Милана Јовановића из Гроцке и који се тренутно налази у притвору, и даље је на месту председника општине и даље уредно прима плату“, наводи се у саопштењу и додаје се да се „Симоновић води да је на одмору, иако Административној комисији није достављен захтев за одмор“.
 
Двери су казале да „док се грађани боре за егзистенцију, насилници из СНС-а само декларативно сносе одговорност и примају плату од преко 100.000 динара, као што је Симовић“.
 
„Овако СНС замишља борбу против криминала када су у питању њихови чланови, а када то није случај, онда им није проблем да пошаљу извршитеље који ће избацити болесну баку од 90 година на улицу из њеног стана“, наводи се у саопштењу Двери.

Промо

Bg

Најчитаније