среда, 25 новембар 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

„СЕКТА“ ДРАГОЉУБА СИМОНОВИЋА? СНС Гроцка против своје странке

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

"СНС је као странка послала јасну поруку да свако ко прети новинарима, или нешто још горе, нема места у СНС. Не сећам се да је нека друга странка то урадила. Мислим да је та порука више него јасна", рекао је Весић јуче за новинску агенцију БЕТА на питање да ли Српска напредна странка (СНС), чији је Симоновић члан, може нешто да уради поводом чињенице да се осумњичени не смењује како са позиције председника ГО Гроцка, тако и са председника ОО СНС-а.

И поред јасно изнете чињенице Горана Весића, ОО СНС-а Гроцка Симоновића не смењује са функција. Шта више, Симоновић је и даље присутан барем на фотографијама које се налазе тик уз председника Александра Вучића у готово свакој просторији општинских зграда и предузећа.

За разлику од врха СНС-а, напредњаци у Гроцкој су од тренутка хапшења Симоновића у офанзиви брањења његовог лика и дела. Ако се узме у обзир њихово деловања, а поготово прича са грађанима која се износи на штандовима напредњака по Гроцкој, Симоновић је заправо жртва система и медија. Простим језиком речено, испада да се председник Србије Александар Вућић, као и читав врх СНС-а, удружио и преко портала Жиг Инфо кренуо у хајку против Симоновића. Због тога, општински одбор напредњака у Гроцкој и даље остаје веран свом, фактички, творцу и идејном вођи Сими.

Према речима оних који прате ситуацију у грочанском табору напредњака, то и не чуди. Јер од оног тренутка, како кажу, када је Симоновић дошао на власт у Гроцкој поставио је око себе све своје верне људе. Оне који би, без СИмоновића били нико и ништа, а данас су, малтене, школовани и заслужни грађани. Због тога напредњаци у Гроцкој и даље очекују повратак Симоновића који ће им, ако ништа друго, давати инструкције како да воде општину Гроцка.

Иначе, Симоновићево пуштање на слободу се може очекивати у току ове недеље када се заврши процес испитивања сведока. Након испитаних сведока, суд ће одлучити о меру задржавања у протвору или пуштања да се брани са слободе.

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Најчитаније