понедељак, 25 јануар 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Жељко Митровић најавио да ће у стопу пратити демонстранте и пуштати им музику са камиона

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Власник и директор Телевизије Пинк Жељко Митровић најавио је да ће, као одговор на недолозак представника опозиције на протест испред зграде те медијске куће, он покренути турнеју под слоганом "Стоп насиљу, само љубав", у оквиру које ће "у стопу пратити" демонстранте и пуштати им музику са посебних камиона са озвучењем велике снаге.

 

"Ди џеј Жекс се спрема на турнеју Стоп виоленце, јуст лове". Управо се спремају посебни камиони за око 500.000 вати снаге, што је девет децибела више него пред Пинком. Кад неће брег Мухамеду, онда ће Мухамед брегу", навео је Митровић у саопштењу.

Митровић је навео да су он и велики део запослених на Пинку протекле суботе "као добри домаћини" били спремни да дочекају најављене демонстранте, али да се припадници опозиције нису појавили.

"ДЈ Жеx је одржао обећање и приредио је журку за запослене, који су се у великом броју нашли у згради ТВ Пинк у суботу, док су се најављени гости предомислили и погазили дато обећање. С обзиром на то да је ди-џеј Жеx и његов сет наишао на одличне рекације, верујемо да ће и његова турнеја бити подједнако успешна, а демонстранти ће имати ту срећу да их у стопу прати камион Стоп виоленце, јуст лове са ког ће им музику пуштати управо ДЈ Жекс", навео је у саопштењу.

Митровић је додао да је ту одлуку објавио и на свом твитер налогу и да је она од његових пратилаца дочекана са одушевљењем, а да је честитке добио чак и од појединих опозиционо настројених твитераша.

Бета.рс

Промо

Bg

Најчитаније