недеља, 05 јул 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

ПСГ се одлучио за бојкот али "једва"

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Председник Покрета слободних грађана Сергеј Трифуновић изјавио је данас да тај покрет неће изаћи на предстојеће изборе, јер за њихово одржавање не постоје ни минимални услови.

"ПСГ је донео одлуку да ће изаћи на изборе али онда када буде услова за њихово одржавање. Сада можемо само са жаљењем да констатујемо да у овом тренутку за њихово одржавање не постоје ни најмањи услови", казао је Трифуновић.

Трифуновић каже да је у Србији тренутно "на снази мораторијум на слободу говора и мишљења".

Да ће се ПСГ  одлучити за бојкот, Жиг инфо је сазнао још прошле недеље, тачније 12. јануара када је одржана  седница на којој је тако одлучено.

Ову информацију коју смо објавили само на Друштвеним мрежама, пренели су још неки портали, позивајући се на наша сазнања. Међутим, зашто се ПСГ тек данас се огласио званично о бојкоту?

Према сазнањима Жиг инфа, одлука о бојкоту избора ипак није наишла на једногласну одлуку. Иако се бојкот званично требао прогласити још, практично, прошле недеље он је тек данас саопштен. У међувремену многи чланови су напустили овај Покрет, а на званичан став о бојкоту се чекало јер су постојали они који су сматрали да се на изборе ипак треба ићи. 

 

Трифуновић је рекао и да нису одуговлачили с доношењем одлуке, већ...

"...већ смо хтели да будемо максимално одговорни, свесни да свака промена захтева одређено време, али и вољу, која је са наше стране била неспорна. На жалост, не и са стране оних који те промене треба да спроведу".

 

ЕЖИ

Најчитаније