субота, 04 јул 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Састанак ОО СНС-а у Гроцкој буран, за јавност све је у реду (ВИДЕО)

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Данас, 26. фебруара 2020 године у просторијама  Српске напредне странке у Гроцкој, одржан је Општински одбор на којем су присуствовали сви водећи кадрови ове странке, односно њих шесторо.

Наиме, на овом састанку, поред чланства присуствовали су координатори Стефан Дилберовић, Миленко Буквић, Милан Марковић, Дејан Влашковић а нешто касније дошао је и пети координатор Ђорђе Јевтић. Такође, састанку је присуствовала и Невена Шарић задужена за омладину СНС-а на територији читавог одбора. Два дана пре него ће се знати време одржавања Општинског одбора, према сазнањима Жиг инфа, нису били упознати сви координатори. Поједини од њих, позив на овај састанак су добили дан пре, односно јуче.

Према информацијама нашег извора, на овом састанку је било очигледно неслагање између чланства, координатора, које је ескалирало тако да су дељене и приватне преписке између Срђана Михајловића из Заклопаче ( недавно су му асфалтирали двориште) и Невене Шарић повереника задуженог за омладину. Наиме, Срђан Михајловић је фотокопирао личне преписке између њега и Шарићке и поделио присутнима, указујући да од ње добија свакодневне претње. Невена Шарић је навела да је његово понашање недолично, што показују у преписке које Михајловић дели и да ако жели са њом да се обрачуна може то урадити и обали Дунава, али да састанак није ни место ни време за такве ствари.

Координатор задужен за Калуђерицу, Дејан Влашковић је на данашњем састанку, како кажу наши извори, свима саопштио да ће он објединити одбор у Калуђерици и да му се уопште не свиђа слика коју данас види, односно нетрепељивост која влада међу чланством.

Што се тиче званичне изјаве, према речима Стефана Дилберовића, састанак је прошао коректно и свакидашње.

-Ово је био састанак Општинског одбора СНС-а. Ви знате да се ми спремамо за изборе да направимо план активности за кампању која нам следи... Општински одбор Гроцка броји пет координатора, господин Буквић, Марковић, Влашковић, Јевтић и ја. Све је протекло у најбољем реду, изјавио је између осталога Стефан Дилберовић за Жиг инфо.

Иначе, сви координатори СНС-а нису у истом тренутку напустили зграду где је одржан састанак. Прво је изашла Невена Шарић, а затим координатори Дилберовић, Марковић и Влашковић, док су Миленко Буквић и Ђорђе Јевтић остали након њих како би, према нашим сазнањима, разговарали о предузећу "Еко Гроцка".

Погледајте репортажу са данашњег састанка ОО СНС-а Гроцка.

 

 

ЕЖИ

Најчитаније