петак, 24 септембар 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Повереник Двери за Гроцку: Док бојкотујем, једем кокице и гледам како грочански напредњаци раде за Пекарског

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Емил Пантић из Ритопека, повереник Двери за Гроцку коментарисао је данас на Друштвеној мрежи Фејсбук текст Жиг инфа „Свађа на Месном одбору СНС-а у Гроцкој, Буквић каже за све је крив Глишић“.

Наиме, Емил Пантић је коментарисао следеће:
 

emmm1111

Питајући га да појасни коментар , повереник Двери за Жиг инфо каже следеће:

- Шта има ту да се појашњава? Читам и слушам данас шта напредњаци раде на Месном одбору у Гроцкој. Врло ми је интересантно да их посматрам док раде за Горана Пекарског који ће, да се не лажемо, једини проћи као народни посланик на њиховој листи а да је са подручја Гроцке, истог оног који је био, по њима, највећи лопов и преварант и једини кривац за то што Гроцка није напредовала. Напредњаци бесни што раде за Пекарског, а у својим редовима све имају пребеге. Па ко им је 21 и 22 на листи? Врло интересантне личности који ко зна колико имају странака иза себе, а којима је Пекарски исто био оличење зла. Само, та двојица  нису мењали странке тако што су прелазили у опозицију или због идеала,  већ искључиво у странку при власти односно зарад личног интереса. Они су конастантно у власти од 2002. године, да ли кроз СПО, ДСС или ДС, небитно је али су увек били увлакачи. Сада им, као , смета неко, које дошао из друге странке и постављен за кандидата на место народног посланика.

Е зато ћу ја сада да седим кући, грицкаћу кокице и гледаћу како грочански напредњаци раде за „највеће зло“, док оне најверније награђују тако што их нигде нема. Искрено сви тамо и залужују то јер гласају за такве већ дуги низ година. И опет ће гласати иако, како су навели, нису им ништа урадили. Није ми јасно само докле ће још мислити да је Вучић једини добар од свих њих, па тата их је тамо и поставио и као такви му одговарају. Све ово оправдава одлуку бојкота, јер је он једино решење да се изађе из овог лудила. А када се изађе, онај ко преживи исто неупрљан том болешћу треба да направи здраве темеље за будуће генерације, изјавио је за Жиг инфо Емил Пантић.

За Жиг инфо:

Жељко Маторчевић

Промо

Bg

Најчитаније