петак, 24 септембар 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

"Како си ме нашао овде?": Булатовић очи у очи са министром

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Након данашње затворене конференције за медије коју је министар Недимовић одржао у лесковачком селу Свирце, потпредседник Странке слободе и правде Дејан Булатовић, кога су незадовољни пољопривредни произвођачи отворено подржали, сачекао је министра и покушао са њим да разговара о проблемима који муче пољопривреднике овог краја.

 

Булатовић је сачекао министра пољопривреде Бранислава Недимовића кад је напуштао конференцију за медије, поставио му је низ питања, што је објавила Странка слободе и правде у свом видеу, а на силна питања која су му упућена, Недимовић је само прокоментарисао: "Како си ме овде нашао?".

Након тога је поручио Булатовићу да "сва питања може да му постави у Скупштини", окренувши леђа и њему и незадовољним мештанима, који су остали без одговора на питања која их муче.

 

- Тражили смо министра у Влади Србије, у ресорном министарству, у Председништву, чак и у његовом родном граду, а нашли смо га овде, у селу Свирце, и једини одговор који је министар имао на сва наша питања јесте: "Како си ме пронашао овде?" Бахато окретање леђа ојађеним пољопривредницима није одговор, министре. Ови људи заслужују да им се проблеми решавају. Ако то не умете, поднесите хитну оставку и престаните да чините даљу штету пољопривреди Србије - нагласио је Булатовић и закључио:

 

- Оно за шта се морамо борити је да никада више, ни један пољопривредник не буде препуштен сам себи и да гледа бахатом министру у леђа, питајући се како ће да дочекају следећу сетву, жетву и бербу. Осветлаћемо образ пољопривреди и вратићемо достојанство селу - закључио је Булатовић.

Директно.рс

Промо

Bg

Најчитаније