субота, 10 април 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Вучић: Не разумем зашто је Кокеза одбио полиграф

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Добио сам све неопходне информације и не бих да се изјашњавам, осим да не разумем зашто је човек у којег сам имао поверење одбио полиграф, посебно зато што му је речено да може да иде само са питањем да ли је учествовао у припреми моје ликвидације, изјавио је председник Србије Александар Вучић, коментаришући привођење Славише Кокезе.

 

Не могу да поверујем да је он учествовао у томе, тог човека дуго познајем и никада у то нећу поверовати, али је чудно то са полиграфом, рекао је Вучић, кога су новинари замолили да прокоментарише испитивање председника Фудбалског савеза Србије Славише у Служби за борбу против организованог криминала.

Додао је да је лично ишао на полиграф „због глупости, да покаже народу да не лаже“, и да сматра да чим неко не де на полиграф, ту је нешто чудно.

„Ни њему ни свима њима никада нисам на сенку згазио, ни ја нити било ко из моје породице“, рекао је Вучић и позвао надлежне органе да раде свој посао.

„Колико ми је жао и колико се лоше осећам говори моје расположење, али не зато што сам уплашен, већ зато што сам тужан“, рекао је Вучић на конференцији за новинаре пошто је дочекао контингент од 100.000 доза руске вакцине на београдском аеродрому.

Министар унутрашњих послова Александар Вулин рекао је да полиција сумња у истинитост исказа који је председник Фудбалског савеза Србије Славиша Кокеза дао на данашњем информативном разговору, потврдивши да је Кокеза одбио полиграфско тестирање.

ФоНет/Данас

Промо

Bg

Најчитаније