четвртак, 28 јануар 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

"СНС Инвестиције века у Гроцкој" са сликама социјалиста и демократа

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Осам дугих година је прошло од како је СНС на власти у Гроцкој. За тих осам година чули смо доста тога, а највише речи да је у Гроцкој никада више уложено. А од капиталних изграђених инвестиција, једино можемо да сврстамо изграђену скулптуру "Грочанке" у центру Гроцке. Све остале инвестиције, свеле су се на асфалтирање или посипање каменом већ постојећих путева, који након прве кише буду испрани или испуцали.

 Више стотина милиона динара је уложено у те "инвестиције века" а да, што је Буџетска инспекција и утврдила за 2018. годину, нема уопште потврде да је потрошено и испуњено, односно да је заиста потрошено толико новца колико је приказано.

У последњих месец дана, некако увек пред изборе, поново се асфалтирају улице у Гроцкој. Овога пута, међутим, СНС је препустио  и другима да се "промовишу" урађеним.

Тако је недавно у Винчи, приликом асфалтирања једне улице, председник Демократске странке у Гроцкој усликан заједно са координаторима СНС-а.

dssns

Горан Марковић- ДС (у средини) са координаторима СНС-а Стефаном Дилберовићем и Миленком Буквићем

 

Зарад, вероватно, сопствене промоције и СПС Калуђерица се похвалио асфалтирањем улице.

spskal

У 21. веку, дведесет година након почетка истог, главна капитална инвестиција у Гроцкој је асфалтирање!  Овога пута, поред СНС-а промоцију асфалтирања чине и друге странке.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Промо

Bg

Најчитаније