недеља, 05 април 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

КАКАВ ШВАЛЕР: Српски мачор отишао од куће, све мачке из села кренуле за њим!

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Учлитељица у пензији Нада Милановић (70) имала је мачка који је у фебруару 2012. године нестао и сви укућани су узалуд покушавали да га пронађу.

У рудничком селу Угриновци главна тема је мачак који се после три године вратио кући, али је убрзо нестао, а са њим и мачке из комшилука.

Учлитељица у пензији Нада Милановић (70) имала је мачка који је у фебруару 2012. године нестао и сви укућани су узалуд покушавали да га пронађу, а он се после три године појавио испред куће.

Нада каже да су се сви обрадовали, а мачак је са неповерењем ушао у кућу и отишао на место где је најчешће добијао храну и сасвим нормално се понашао, као да није био одсутан толико дуго.

Она је истакла да у овом делу села, које се налази у близини Ибарске магистрале, многи пролазници остављају мале мачиће, али их мештани прихватају због чега их увек има у већем броју.

– Пролетос је мачак, који има пет година, поново нестао, али са њим и све мачке из окружења и нико не зна шта се догодило – са чуђењем је рекла Милановићева.

Најстарији ветеринар у Горњем Милановцу Раде Јевремовић за агенцију Бета је изјавио да је занимљива прича и да тако нешто није чуо у својој пракси.

– Могуће је да је мачка неко узео пре три године и да је успео да се врати кући, а што је поново отишао и одвео мачке не могу да објасним – рекао је Јевремовић.

 

(Телеграф.рс / Бета / Фото-илустрација)

Анкета

Да ли сте задовољни водоснабдевањем на територији градске општине Гроцка

Најчитаније