субота, 05 децембар 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Марија Максима мења Зорану Михајловић на месту министарке

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Певачица Марија Максима замениће приликом реконструкције Владе Србије Зорану Михајловић на месту министра, сазнаје Наша Патка.

- Зорана Михајловић је заиста показала у протеклом периоду завидну приврженост премијеру и доказала се у величању његовог лика и дела више него иједан други напредњак. Могло би се чак рећи да је у томе поставила високе стандарде, мада је близак њој био и Зоран Бабић. Ипак, оно што је урадила Марија Мићић Максима бацило је у засенак и Зорану и Зорана. Зато је премијер Александар Вучић већ одлучио да приликом реконтрукције Владе Србије уместо Зорани Михајловић укаже поверење Марији Максими на месту министра. Ипак још се није одлучио да ли Марији више лежи да буде министарка саобраћаја, на шта указује пређена километража њеног БМВ-а, или пак енергетике, будући да је показала велику енергију у споту - открива наш извор.

Оно што је још нејасно јесте то да ли ће Марији Максими муж дозволити да изађе из куће и учествује на седницама Владе након реконструкције. Како сазнајемо, њен супруг јој не дозвољава да излази, јер мора неко да увек буде у кући да их стрина која прети изменом тестамента не би избацила одатле.

 

 

(naša patka)

Промо

Bg

Најчитаније