субота, 05 децембар 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Током саслушања Вучића полиција се бранила ћутањем

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Сви полицајци који су присуствовали саслушању премијера Александра Вучића одлучили су да се бране ћутањем, сазнаје Њуз.

Полицајци, који су се добровољно пријавили да присуствују саслушању о наводима у дневном листу Курир, показали су се као тврд орах, али Вучић очекује да ће сви они проговорити за две, највише две и по године.

– Одмах по Вучићевом доласку у станицу премијер је присутне полицајце детаљно обавестио о њиховим правима, а сви до једног изабрали да се бране ћутањем – рекао нам је један службеник МУП-а који је инсистирао на анонимности – Испитивање је трајало прилично дуго, али нико од њих није проговорио ни реч, каже наш извор уз извињење што не може да нам саопшти више података јер се плаши да би то могло бити употребљено против њега.

После саслушања премијер, као искусан правник, је приступио и испитивању полиграфа како би дефинитивно скинуо све сумње са његове исправности. Како сазнајемо, полиграф је издржао тестове и искрено одговорио на сва Вучићева питања.

Овим поводом, министар полиције Небојша Стефановић данас ће одржати конференцију за медије, а заказано је и ванредно појављивање Драгана Ј. Вучићевића на телевизији Пинк.

Бојан Савић, njuz.net

Промо

Bg

Најчитаније