субота, 10 април 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

SITNICE KOJE IH "PALE": Pet iznenađujućih stvari koje muškarci VOLE TOKOM SEKSA – uvek se raspamete!

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Slobodno možemo reći da je tajna u detaljima! Naime, možemo biti ludo zgodne, seksepilne, privlačne – ali muškarci ponekad ne padaju kako treba. S druge strane, postoje neke sitnice koje ih pale, neke "obične" stvari koje će ih raspametiti.

Donosimo pet stvari koje zaista iznenađuju.

1. Kad ostanemo obučene

Ostavi na sebi što je više moguće odeće. Činjenica da prvo mora pomeriti tvoje gaćice u stranu kako bi mogao da prodre u tebe, ima nešto "zabranjeno". Jako će ga napaliti ako se pre seksa mora malo "boriti" za plen.

2. Smeh

Ne da je smejanje u krevetu dopušteno, nego je i poželjno! Pa seks nije ozbiljna prilika poput sastanka! Ako se dobro zabavljate, normalno je da se i smejete ako vam se smeje – osim toga, iskren smeh je pomalo erotičan.

3. Pogled s leđa

I fini pogled s leđa može oduševiti partnera! Jednostavno mu za vreme seksa okreni leđa – možeš ga i "zajahati" tako da mu okreneš leđa. To će mu pomutiti razum.

4. Češkaj mu testise i međicu

Osim njegovog penisa, postoje još neki delovi tela koji žude za pažnjom. Njegove erogene zone – testisi i međica (mesto između korena penisa i anusa) – često su zanemareni. Masaža tih tačaka može rezultirati snažnim orgazmima. Kombinuj lagane pokrete i masažu tih mesta.

5. Reci mu šta ti sviđa (a šta ne)

Muškarci se pale na žene koje kažu šta žele. Veruj sama sebi i reci mu gde želiš da te dodiruje, gde da te ljubi. S druge strane mu možeš otvoreno reći šta ti se ne sviđa. Žene koje znaju reći ne deluju neverovatno seksi.

Dnevno.RS! Izvor vesti!

Промо

Bg

Најчитаније