субота, 10 април 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

NAJVEĆI STRAH SVIH MUŠKARACA: Loše navike i neuredan život mogu prepoloviti VELIČINU vašeg penisa!

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Hladnoća na penis deluje tako da ga smanjuje, bilo da se radil o izloženosti hladnoj vodi ili hladnom vazduhu. Može ga skratiti i do 50 odsto dok mu se obim zna smanjiti do 30 procenata, u zavisnisti od toga koliko je hladno.

U isto vreme do promene dolazi i na testisima koji se povuku ka telu pokušavajući sačuvati svoju toplinu.

Zašto se to događa?


Objašnjenje je vrlo jednostavno - krvni sudovi u polnom organu se na hladnoći sužavaju i automatski tkivo izgleda manje. Sužavaju se, ne samo u penisu, već i na svim ostalim spoljnim delovima tela. Tako telo štiti organe od niskih temperatura usmeravajući krv ka njima.

Stručnjaci kažu da se penis može smanjiti i zbog stresa. Kako se stisnuo, tako će se i raširiti kada se promene uslovi koji deluju na krvne sudove.

Još neke činjenice o penisu i njegovoj veličini:

- Pušenje može skratiti penis za centimetar jer smanjuje dotok krvi. Protok krvi je ključan za stvaranje erekcije, a cigarete sužavaju sudove i stvaraju probleme sa cirkulacijom, a time i sa dolaskom krvi u penis. To može rezultirati manjim penisom u erekciji.


- Bolna, ali realna činjenica za muškarce je ta da što su stariji i njihov penis postaje sve manji. On normalnu veličinu postiže između 17. i 22. godine, a do kraja života može se smanjiti i do tri centimetra. To se događa zbog smanjenog protoka krvi kroz krvne sudove.


- Ne postoji veza po kojoj bi se veličina penisa mogla proceniti po visini muškarca ili dužini njegovih stopala.


- Neki muškarci imaju relativno kratak penis u opuštenom stanju, ali kod erekcije naraste prilično. S druge strane, postoje muškarci koji se mogu pohvaliti velikim penisom dok je opušten, ali nakon erekcije nije impresivno veći od onog što bi mnoge žene očekivale.

- Samo šest odsto muškaraca koristi ekstra velike kondome, tvrde proizvođači.
Većina muškaraca potcjenjuje veličinu vlastitog penisa.


- Najmanji penis na svetu dugačak je jedan centimetar, a najveći 48 centimetara. Vlasnik je Roberto Eskivel Kabrera iz Meksika.

Dnevno.RS! Izvor vesti!

Промо

Bg

Најчитаније