субота, 10 април 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

SKUPO PLATIO ŽESTOKI SEKS: Muškarac posle jakog orgazma IZGUBIO VID na jednom oku!

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Vrlo jak orgazam koji je usledio posle živahnog seksa, rezultirao je hitnim odlaskom u bolnicu 29-godišnjeg muškarca iz Velike Britanije. Naime, on je izgubio vid na jedno oko.

Lekari su zaključili da je došlo do tzv. Valsalva manevra, tj. određene kombinacije napetosti u abdominalnim mišićima i zadržavanja daha - tada se stvara pritisak na zatvoreni dušnik zbog čega raste i pritisak u plućima.

Znamo da uzdasi vode do sreće, ali KOLIKO SEKSA NAM JE POTREBNO da bi veza bila kvalitetna?

Taj pritisak rezultirao je pucanjem kapilara u očima. Svoje iskustvo lekari su objavili na portalu British Medical Journal i tamo su priznali da je dijagnoza u početku bila malo nejasna pa su rekli muškarcu da dođe za tri dana na posmatranje. Tada su pacijentu postavili direktna pitanja o seksualnoj aktivnosti.

- Priznao je kako je veče pre pojave simptoma imao intenzivan seksualni odnos. To je dovelo do pojave postkoitalne Valsalva retinopatije. Reč je o stanju koje , a prognoze su optimistične - stoji u njihovoj objavi.

Dame, ako ste same, razlozi se možda kriju ovde: PET TIPOVA ŽENA KOJE MUŠKARCI NE PODNOSE

Hematolozi su dodali da Valsalva manevar može dovesti i do gubitka pamćenja jer se privremeno može prekinuti dotok krvi u središnji deo mozga. Šanse da se ovakvo stanje javi su 1:10 000, prenosi Daily Mail.

NAJVEĆI STRAH SVIH MUŠKARACA: Loše navike i neuredan život mogu prepoloviti VELIČINU vašeg penisa!

Dnevno.RS! Izvor vesti!

Промо

Bg

Најчитаније