субота, 10 април 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

DRUŠTVO ODABRANIH: Poželeće da zauvek ostane sa vama ako svake noći uradite OVO!

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Ukoliko ste nesigurni zbog veličine svog penisa, slobodno možete zaboraviti na to. Naime, nedavno sprovedeno naučno istraživanje pokazalo da se više od 70 odsto seksualno aktivnih muškaraca bespotrebno brine zbog tog detalja.

Objašnjenje je jednostavno - žene apsolutno ne obraćaju pažnju na veličinu polnog organa partnera. One su mnogo više zabrinute za neke druge detalje.

Reč je o istraživanju u kome je učostvovalo blizu šest hiljada žena, a više od jedne trećine ispitanica su predigru označile krucijalnom za dobar seks.

Tačno 33 odsto svih ispitanica je na vrh liste prioriteta postavilo obostrani oragazam, a 13 procenata je reklo da veličina penisa igra ključnu ulogu kada je reč o uživanju u seksu.

Samo 7 odsto se izjasnilo da je izdržljivost muškarca presudna za dobar seks.

Nedavna istraživanja kanadskog Saveta za seksualno obrazovanje, pokazala su da bi muškarci mogli povećati stepen uživanja u seksualnom činu za 30 odsto, ukoliko posle vrhunca pruže svojoj partnerki i malo nežnosti.

Prema podacima Saveta, samo 6 odsto muškaraca se intenzivno bavi pomenutom aktivnosti, što i te kako utiče na raspoloženje partnerke i uživanje u svakom narednom odnosu, piše Dejli star.

Dnevno.RS! Izvor vesti!

Промо

Bg

Најчитаније